Tuia Brabant de 20-35cm la ghiveci

17,10 lei20,80 lei (-18%)

În stoc

 

Tuia occidentalis Brabant de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore conifer cu o formă columnară  râmânâd veșnic verde. În fiecare an crește în jur de 40-50 cm înălțime și 20 cm lățime. Inaltimea maxima ce o pot atinge este de 5-6 metri, iar lățimea de 1-1,5 metri. Un alt avantaj considerabil este ca tuia Brabant crește pe orice sol, de la umede la uscate. Este o plantă rezistentă la umbră și înghețuri. Răspunde pozitiv la tăiere și tundere.

Această planta este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3.Pentru a forma gard viu se plantează la 60-80 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Tuia Brabant nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Brabant se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 58 Categorii: , ,

Tuia Brabant ( Thuja Occidentalis Brabant) este un conifer folosit atat pentru formarea gardurilor vii cat si cu scop ornamental.

 

Crestere: In fiecare an creste in jur de 40-50 cm inaltime si 20 cm latime. Inaltimea maxima ce o pot atinge este de 5-6 metri, iar lățimea de 1-1,5 metri. Deseori, este un copac cu mai multe tulpini, avînd coroana în formă de con. Cetina este firavă, solzoasă, de culoare verde. Iarna veșmîntul cromatic rămîne neschimbat.

Ingrijire: Tuia occidentală Brabant este cel mai nepretențios soi de tui occidentale. Față de soluri cerințe nu sînt. Crește pe oricare dintre ele, de la umede la uscate. Totuși, le preferă pe cele argiloase suficient de fertile și umede. Este o plantă rezistentă la umbră și înghețuri. Crește repede și la soare și la umbră. Se simte minunat în mediul urban. Răspunde pozitiv la tăiere și tundere. Îngrijirea Tuiei Brabant este practic minimă. Totuși, în primii ani după răsădire a butașului, acesta trebuie ocrotit de soarele invernal puternic. După această perioadă, soiul dat de tuia este suficient de rezistent. Soarele primăvăratic este suportat mai bine de tuia dacă se află pe un spațiu ferit de vânt. Reacționează bine la fertilizarea cu îngrășăminte minerale. De acest lucru ne putem da seama prin începutul unei creșteri intense.

 

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Tuia Brabant se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

1-1,5 m

Înălțime la maturitate

5-6 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iulie-August

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Gheorghe Diaconu

    Am comandat toamna trecuta. DIn 42 bucati s-au prin 41. Nu stiu ce a avut unul… Conteaza ca s-au prins ceilalti. Daca doriti sa imi puneti unul in plus la comanda viitoate va multumesc. Respectele mele, Gheorghe Diaconu, Ramnicu Sarat. comanda 1318

    • de butasideromania.ro

      Ne bucurăm sa auzim ca s-au prins… aproape toate. Am identificat comanda dvs. O sa vă trimitem o bucată de ghiveci tuia Brabant în plus la urmatoarea comandă. Vă mulțumim!

Meniu Principal