Tuia Brabant 50-60cm la ghiveci

17,00 lei20,00 lei (-15%)

În stoc

*În imaginile 1,3,4 este ghiveciul de tuia Brabant pe care îl trimitem

* În imaginea 2 este tuia Brabant anul 3

Tuia occidentalis Brabant de 50-60cm la ghiveci. Acesta este un arbore conifer cu o formă columnară rămânând veșnic verde. În fiecare an crește în jur de 40-50 cm înalțime și 20 cm lățime. Înalțimea maximă ce o poate atinge este de 5-6 metri. Această plantă este ideală pentru formarea de gard viu. Plantele se unesc complet din anul 3.

Pentru a forma gard viu se plantează la 60-80 cm unul față de celălalt. Un alt avantaj considerabil este ca tuia Brabant crește pe orice sol, de la umede la uscate. Este o plantă rezistentă la umbra si îngheturi. Raspunde pozitiv la tăiere și tundere. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Tuia Brabant  nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Brabant se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

SKU: 31 Categorii: , ,

Tuia Brabant ( Thuja Occidentalis Brabant) este un conifer folosit atat pentru formarea gardurilor vii cat si cu scop ornamental.

 

Crestere: In fiecare an creste in jur de 40-50 cm inaltime si 20 cm latime. Inaltimea maxima ce o pot atinge este de 5-6 m. . Deseori, este un copac cu mai multe tulpini, avînd coroana în formă de con. Cetina este firavă, solzoasă, de culoare verde. Iarna veșmântul cromatic rămîne neschimbat.

Ingrijire: Tuia occidentală Brabant este cel mai nepretențios soi de tuia occidentale. Față de soluri cerințe nu sânt. Crește pe oricare dintre ele, de la umede la uscate. Totuși, le preferă pe cele argiloase suficient de fertile și umede. Este o plantă rezistentă la umbră și înghețuri. Crește repede și la soare și la umbră. Se simte minunat si în mediul urban. Răspunde pozitiv la tăiere și tundere. Îngrijirea Tuiei Brabant este practic minimă. Totuși, în primii ani după răsădire a butașului, acesta trebuie ocrotit de soarele infernal puternic. După această perioadă, tuia este suficient de rezistenta . Soarele primăvăratic este suportat mai bine de tuie dacă se află pe un spațiu ferit de vînt. Reacționează bine la fertilizarea cu îngrășăminte minerale. De acest lucru ne putem da seama prin începutul unei creșteri intense.

 

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Tuia Brabant se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Caracteristici

Gard viu

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

50-60cm

Distanță de plantare pe rând

1,2-1,4 m

Înălțime la maturitate

4-6 m

Lățime la maturitate

1,5-1,8 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade, Păstrează frunzele și culoarea pe timp de iarnă

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de dalida roxana

    Tot ce ne ati trimis sa prins. Va multumim

    • de butasideromania.ro

      Și noi vă mulțumim si vă mai așteptăm.

Meniu Principal