Tuia bicolora ”Plicata Zebrina” de 45-50 cm

17,80 lei27,00 lei (-34%)

În stoc

Tuia bicolora ”Plicata Zebrina” de 45-50 cm la ghiveci P9. Aceasta ajunge până la 5-6 metri înălțime și este perfectă pentru gard viu daca se planteză la 60-70cm. Cel mai spectaculos lucru la tuia Zebrina este frunzișul său compact si dens care are o culoare varde deschisă cu  porțiuni de galben. Aceste culori sunt menținute și pe timp de iarnă. Dacă sunt fărâmițate în palmă frunzele emană miros de portocală.

 

Mod și timp pentru plantat. Tuia bicoloră Zebrina nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia galbena Ribbon se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 169 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

varde deschisă cu  porțiuni de galben

Dimensiune la livrare

40-50cm

Înălțime la maturitate

5-6 m

Distanță de plantare pe rând

60-70 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Tuia bicolora ”Plicata Zebrina” de 45-50 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal