Trandafir târâtor roz ”Rosa Nozomi” de 20-25cm

19,70 lei23,40 lei (-16%)

În stoc

Trandafir târâtor roz ”Rosa ‘Nozomi” de 20-25cm la ghiveci P9.  Trandafirul este una dintre cele mai frumoase și mai cumpărate plante din lume.  Acest soi ajunge până la 0.5-1 metri înălțime și 1,5 lățime la maturitate. Ritmul de creștere este foarte rapid ajungând la aceasta dimensiune în 2 ani. Se deosebește de alte soiuri de trandafiri prin faptul că are țepii mici și foarte puțin aspri. De asemenea, florile au culoarea roz pal, iar perioada de înflorire este din Iunie până la finalul lui Septembrie.

 

Mod și timp pentru plantat. Trandafirul târâtor Nozomi nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Trandafirul târâtor Nozomi se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 7 zile.

 

 

 

 

SKU: 240 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-20cm

Înălțime la maturitate

0,5-1 m

Lățime la maturitate

1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Perioadă înflorire

Iunie-Sepembrie

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Gasca Miluca

    Superbe

    • de butasideromania.ro

      Va multumim! Asteptam comanda dvs.

Meniu Principal