Trandafir Teahibrid ” Julio Iglesias” 30-35 cm

18,00 lei22,00 lei (-18%)

Stoc epuizat

Trandafir Teahibrid ” Julio Iglesias” 30-35 cm. Trandafirul Julio Iglesias încântă privirile cu petalele sale mari și ondulate care au o culoare originală crem, cu numeroase striații de roșu închis, dar și un parfum puternic cu note de citrice. Se remarcă prin rezistența sa la intemperii și boală. La maturitate planta poate atinge înălțimi de până la 1m și lățimi de 50-60cm. Distanța de plantare este de 50-60 cm. Perioada de înflorire este din iunie pana in octombrie.

 

 

SKU: 300 Categorii: ,

Trandafir Teahibrid ” Julio Iglesias” 30-35 cm. Trandafirul Julio Iglesias are o culoare originală, crem, cu numeroase striații de roșu închis, dar și un parfum puternic cu note de citrice și verbenă de Madagascar. Altfel spus, când înflorește, strălucește. Poate de aceea, Julio Iglesias este una dintre cele mai de succes creații Meilland.

Trandafirul Julio Iglesias încântă privirile cu petalele sale mari și ondulate. Se remarcă prin rezistența sa la intemperii și boală. La maturitate planta poate atinge înălțimi de până la 1m și lățimi de 50-60cm. Distanța de plantare este de 50-60 cm. Perioada de înflorire este din iunie până în octombrie.

Instrucțiuni de plantare:

  1. Îndepărtați cu grijă ambalajul
  2. Așezați butașul în groapă ( groapa trebuie să aibă în jur de 40cm adâncime și 15cm lățime)
  3. Umpleți groapa cu pământ/turbă
  4. Udați cu multă apă

În turba de la rădăcina trandafirilor se află substanțe care se eliberează în timp astfel încât nu trebuie să mai adăugați nimic în plus după plantare.

Trandafirii se trimit la dvs înfoliați, cu turbă umedă la rădăcină și puși în cutie de carton. Așa cum vă trimitem trandafirii, puteți să îi mai tineti într-un loc răcoros cu temperaturi până la 15 grade maxim 3 săptămâni  până când să îi plantati. Se pot planta fără probleme și vara dacă îi udați o dată la 4-5 zile în primele 2 săptămani, dar și iarna atâta timp cât solul nu este înghețat.

 

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 9 × 9 × 35 cm
Caracteristici

Perenă

Culoare flori

alb cu rosu

Dimensiune la livrare

20-30 cm

Distanță de plantare pe rând

0,5-0,6 m

Înălțime la maturitate

1 m

Lățime la maturitate

0,5-0,6 m

Metodă de ambalare

Infoliat cu pământ la rădăcină

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind cu pământ la rădăcină se pot planta oricând

Perioadă înflorire

Iunie-Octombrie

Rezistență la îngheț

Până la -25 grade

Fii primul care își spune părerea “Trandafir Teahibrid ” Julio Iglesias” 30-35 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal