Trandafir Teahibrid “ Vanila” de 20-30cm

17,20 lei21,50 lei (-20%)

Stoc epuizat

Trandafir Teahibrid “ Vanila” de 20-30cm Acest soi se face remarcat prin florile sale superbe, de culoare alb-galbui si aroma sa intensă, care se face resimțită pe tot parcursul perioadei de înflorire. La maturitate ajunge pana la 100 cm lungime si 60 cm latime .Perioada de inflorire este din iunie pana in octombrie. Solul în care se plantează de obicei poate fi nisipos, ușor acid, iar udarea trebuie să fie constantă. Un avantaj este rezistența la îngheț, rezista la temperarturi scăzute de până la -28 de grade.

 

 

SKU: 302 Categorii: ,

Trandafirii Teahibrid “ Vanila” de 20-30cm sunt cei mai populari printre cultivatorii de flori și designerii de peisaj — decorativitatea ridicată a acestor arbuști în timpul perioadei de înflorire, mugurii frumoși cu o aromă plăcută, rezistența bună la frig și la multe boli sunt principalul motiv pentru popularitatea ridicată a acestor flori.

Acest soi se face remarcat prin florile sale superbe, de culoare alb-gălbui și aroma sa intensă, care se face resimțită pe tot parcursul perioadei de înflorire. La maturitate ajunge până la 100 cm lungime și 60 cm lățime .Perioada de înflorire este din luna iunie până în octombrie. Solul în care se plantează de obicei poate fi nisipos, ușor acid, iar udarea trebuie să fie constantă. Un avantaj este rezistența la îngheț, rezistă la temperarturi scăzute de până la -28 de grade.

Avantajelor acestui soi:

  • înflorire abundentă;
  • posibilitatea de a folosi acest soi pentru butași;
  • aspectul frumos al mugurilor înfloriți.

Instrucțiuni de plantare:

  1. Îndepărtați cu grijă ambalajul
  2. Așezați butașul în groapă ( groapa trebuie să aibă în jur de 40cm adâncime și 15cm lățime)
  3. Umpleți groapa cu pământ/turbă
  4. Udați cu multă apă

În turba de la rădăcina trandafirilor se află substanțe care se eliberează în timp astfel încât nu trebuie să mai adăugați nimic în plus după plantare.

Trandafirii se trimit la dvs înfoliați, cu turbă umedă la rădăcină și puși în cutie de carton. Așa cum vă trimitem trandafirii, puteți să îi mai tineti într-un loc răcoros cu temperaturi până la 15 grade maxim 3 săptămâni  până când să îi plantati. Se pot planta fără probleme și vara dacă îi udați o dată la 4-5 zile în primele 2 săptămani, dar și iarna atâta timp cât solul nu este înghețat.

 

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 9 × 9 × 35 cm
Caracteristici

Perenă

Culoare flori

alb-galbui

Dimensiune la livrare

20-30 cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

1 m

Lățime la maturitate

0,5 m

Metodă de ambalare

Infoliat cu pământ la rădăcină

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind cu pământ la rădăcină se pot planta oricând

Perioadă înflorire

Iunie-Octombrie

Rezistență la îngheț

Până la -20 grade

Fii primul care își spune părerea “Trandafir Teahibrid “ Vanila” de 20-30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal