Tisa columnara ( Taxus media Hicksii) de 20 cm

19,00 lei

În stoc

Tisa columnara Hicksii ( Taxus media Hicksii) de 20 cm la ghiveci P9. Acesta este un conifer veșnic verde cu aspect columnar care ajunge la înălțimea de 3-5 metri la maturitate și latimea maximă  1 – 2 m.  Pentru a forma gard viu se plantează la 1 metru pe același rând. Taxusul Hicksii este o plantă complet rezistentă la ger si secetă. Nu necesită îngrijiri speciale. Pentru a da forma dorită se poate tunde la început de primavară. O caracteristică specială din punct de vedere a-l atractivității este aparitia fructelor la finalul lui August. Acestea au forma unor bobițe și culoarea roșiatică și nu sunt comestibile.

Taxus Hicksii a este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3.Pentru a forma gard viu se plantează la 90-100 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Taxus Hicksii nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Taxus Hicksii se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 115 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

1-2 m

Înălțime la maturitate

3-4 m

Lățime la maturitate

1-2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Negraru miky

    Ce cost de transport este pentru 20 buc.

    • de butasideromania.ro

      Buna ziua, transportul est 20 lei la comenzile sub 500lei. La comenzile peste 500 lei transportul este gratuit.

Meniu Principal