Tisa columnara Hicksii de 50-70cm la ghiveci mare

40,50 lei60,00 lei (-33%)

Stoc epuizat

Tisa columnara Hicksii ( Taxus media Hicksii) de 50-70cm la ghiveci C3. Acesta este un conifer veșnic verde cu aspect columnar care ajunge la înălțimea de 3-5 metri la maturitate. Pentru a forma gard viu se plantează la 1 metru pe același rând. Taxusul Hicksii este o plantă complet rezistentă la ger si secetă. Nu necesită îngrijiri speciale. Pentru a da forma dorită se poate tunde la început de primavară. O caracteristică specială din punct de vedere a-l atractivității este aparitia fructelor la finalul lui August. Acestea au forma unor bobițe și culoarea roșiatică și nu sunt comestibile.

 

Taxus Hicksii a este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3.Pentru a forma gard viu se plantează la 90-100 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Taxus Hicksii nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Taxus Hicksii se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

Fii primul care își spune părerea “Tisa columnara Hicksii de 50-70cm la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal