Sorbaria sorbifolia de 30-40cm

20,90 lei25,00 lei (-16%)

În stoc

Sorbaria sorbifolia de 30-40cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce crește sub formă de tufis dens și rotund. Înalțimea la maturitate este de  120-150cm, iar lățimea de 70-80cm. Frunzele au o culoare galben-roșiatică, iar florile sunt albe, cu aspect de puf. Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. Se planteaza solitar sau in grupuri pe langa copaci, ziduri, pe langa borduri sau in ronduri.

 

Mod și timp pentru plantat. Sorbia sorbifolia nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Sorbia sorbifolia se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

SKU: 196 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

galben-rosiatic

Dimensiune la livrare

30-40cm

Înălțime la maturitate

120-150cm

Lățime la maturitate

70-80 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-Sepembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Sorbaria sorbifolia de 30-40cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal