Sempervivum arachnoideum

30,50 lei35,00 lei (-13%)

Stoc epuizat

Sempervivum arachnoideum de 10-15cm la ghiveci C2. Aceasta planta este specială deoarece își menține și pe timp de iarnă culoarea verde cu nuanțe de roșiu aprins pe margini. Ajunge până la înălțimea de 40 cm și lățimea de 30-40 cm având o formă rotundă. După câțiva ani începe să înflorească, iar florile au culoarea roz, alba și galbenă.

 

Mod și timp pentru plantat. Sempervivum arachnoideum nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Sempervivum arachnoideum se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

Informații suplimentare

Dimensiune la livrare

40cm-60cm

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Dimensiune la livrare

10-15cm

Înălțime la maturitate

40 cm

Lățime la maturitate

30-40cm

Fii primul care își spune părerea “Sempervivum arachnoideum”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal