Salva verde cu alb de 30 cm – Euonymus Variegatus

17,40 lei20,00 lei (-13%)

În stoc

Salba verde cu alb ( Euonymus fortunei „Variegatus”) de 25-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce se dezvoltă și ramifică puternic. Frunzele sunt simple de formă ovală și de culoare verde smarald cu margini albe neregulate. Acest arbust este foarte ramificat având culoarea verde și iarna și ce poate urca pe lânga un perete. Euonymus ajunge până la o înălțime de 30-50 cm. Anotimpul pentru înflorire este primăvara.

Pentru formarea de gard viu se planteaza la 40 cm unul față de celalalt pe același rând. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Salba verde cu alb  nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Salba verde cu albse poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

SKU: 79 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Galben cu verde

Dimensiune la livrare

10-25cm

Înălțime la maturitate

30-50 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Primăvara

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Salva verde cu alb de 30 cm – Euonymus Variegatus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal