Sachiu albastru (Vinca major’Variegata’) de 20-30 cm

18,70 lei23,00 lei (-19%)

În stoc

Sachiu albastru (Vinca major’Variegata’) de 20-30cm la ghiveci P9. Sachiul este o plantă perenă ce ajunge la maturitate la înălțimea de 30-40 cm și lățimea de 60 cm. Aceasta se deosebește prin coloritul special al frunzelor și anume acestea sunt verzi cu mariginile argintii care rezistă și pe timp de iarnă. Florile au culoarea albastru închis, apar la sfârșitul lui Mai și rezistă până în Septembrie.

 

Mod și timp pentru plantat. Sachiul albastru nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Sachiul albastru se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 137 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde cu alb

Culoare flori

Albastru

Distanță de plantare pe rând

60cm

Dimensiune la livrare

20-30cm

Înălțime la maturitate

30-40 cm

Lățime la maturitate

60 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă înflorire

Mai-Septembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Sachiu albastru (Vinca major’Variegata’) de 20-30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal