Rhododendron Doloroso (Azalee japoneza) de 20-25cm

23,20 lei

Stoc epuizat

Rhododendron Doloroso (Azalee japoneza) de 20-25cm la ghiveci P9. Aceasta este o specie de planta foarte atrăgătoare ce ajunge la înălțimea de 0.7-1.4 metri si lățimea de 50cm la maturitate. Este o planta ce își menține culoarea frunzelor verde pe tot parcursul anului, inclusiv iarna. Florile sunt mici, rotunde, de culoare roz-roșiatică și înfloresc din Martie până în Iunie.

 

Mod și timp pentru plantat. Rhododendron Doloroso nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Rhododendron Doloroso se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 235 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roșu

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

0,7-1,4 m

Lățime la maturitate

30-50 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Rhododendron Doloroso (Azalee japoneza) de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal