Tuia Rheingold de 20-35cm la ghiveci

16,70 lei18,80 lei (-11%)

În stoc

Tuia  Rheingold ( Thuja occidentalis Rheingold) de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob ,dar nu la fel de compacta ca forma unei tuia Golden Globe.  Tuia Rheingold ajunge la maturitate la înălțimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, în jur de 20 cm în înălțime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică important este că forma globulara se formează fără a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde deschis cu galben pe tot parcusul anului, iar iarna devine un galben mai închis spre roșiatic.  Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt strivite, comparabil cu cel de ananas. Distanța minimă de plantare una fată de cealaltă este de 70cm.

 

Mod și timp pentru plantat. Tuia Rheingold nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Rheingold se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

 

 

SKU: 61 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Galben cu verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

0,7 m

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Primăvara

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Tuia Rheingold de 20-35cm la ghiveci”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal