Tuia Golden Globe de 15-20 cm la ghiveci

14,30 lei

În stoc

 

 Tuia globulara Golden Globe( Thuja occidentalis Golden Globe) de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob foarte dens ce ajunge la maturitate la înaltimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, în jur de 20 cm în înalțime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică importantă este ca forma globulară se formează fără a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde deschis cu galben pe tot parcusul anului, iar iarna devine un galben mai închis spre roșiatic. Frunzele au un miros deosebit atunci când sunt strivite, comparabil cu cel de ananas.

Mod și timp pentru plantat. Tuia Golden Globe nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Golden Globe se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

 

SKU: 60 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Gold

Dimensiune la livrare

15-20cm

Înălțime la maturitate

1,4-1,5 m

Lățime la maturitate

1-1,2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Paula

    Multumesc frumos ptr.produse. Sunt exact asa cum le prezentati in poze. Seriosi, prompti si corecti. Recomand cu drag!

    • de butasideromania.ro

      Am vazut. Va multumim mult! Sarutmana!

Meniu Principal