Taxus Hilli de 25cm la ghiveci

14,30 lei17,00 lei (-16%)

În stoc

Puiet de Taxus Hilli ( Tisa) de 25cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust columnar ce crește foarte dens și care atinge înatimea de 2-3 metri și lățimea de 0,6 metri la maturitate. Cu vârsta se deschide ușor la vârf punându-și în evidență acele lucioase și moi. Vara au culoarea verde deschis, iar toamna și iarna galben-auriu. Distanța minimă de plantare pe același rând este de 50cm.

Se pot planta în orice tip de sol, chiar și cele secetoase, la soare cât și la umbră. Iarna rezistă fara probleme până la temperaturi de – 40grade și nu își pierde acele niciodată.

Daca doriti sa formeze gard viu, se pot planta la 60 cm unul de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Taxus Hilli este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Taxus Hilli se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 56 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

0,5 m

Înălțime la maturitate

2-3 m

Lățime la maturitate

0,4-0,6 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Martie-Aprilie

Rezistență la îngheț

Până la -25 grade

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de ababei

    Super

    • de butasideromania.ro

      Va multumim!

Meniu Principal