Puiet Salba verde cu alb de 15-20 cm la ghiveci

17,40 lei20,00 lei (-13%)

În stoc

 

Puiet de Salba verde cu alb ( Euonymus fortunei „Emerald Gaiety”) la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce se dezvoltă și ramifică puternic. Frunzele sunt simple de formă ovală și de culoare verde smarald cu margini albe neregulate. Acest arbust este foarte ramificat având culoarea veșinca verde și poate urca pe lângă un perete . Euonymus fortunei ajunge până la o înalțime de 60-80 cm și lațime de 60cm. Anotimpul pentru înflorire este primavara.

Pentru formarea de gard viu se plateaza la 50 cm unul fata de celalalt pe acelasi rand. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Salba verde cu alb nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, salva verde cu alb se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

Informații suplimentare

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

0,6-0,8 m

Lățime la maturitate

0,4-0,6 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Flori

    Va multumim pentru comanda. SUnt foarte incantata! Au ajuns produsele fara niciun fel de problema.

    • de butasideromania.ro

      Vă mulțumim. Mulltă sănătate.

Meniu Principal