Ienupar Old Gold de 20-25 cm la ghiveci

17,50 lei19,80 lei (-12%)

În stoc

 

 Ienuperul Old Gold (Juniperus x pfitzeriana Old Gold- ienupar chinezesc ) de 20-25cm la ghiveci P9. Acesta este un conifer cu frunzișul verde primăvara, vara și toamna și care își păstrează un colorit frumos, galben-bronz și iarna. Atinge înalțimi maxime de 1,5-2 metri și diametrul de 1,5 metri. Crește în jur de 10-20 cm pe an în înălțime

Se poate planta atât solitar, dar și la distantă de 100 cm unu față de celalalt pentru a forma gard viu. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Ienuparul Old Gold nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul Old Gold se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 44 Categorii: ,

Ienuparul Old Gold ((Juniperus x pfitzeriana Old Gold- ienupar chinezesc ) este un conifer folosit  atat pentru formarea gardurilor vii cat si cu scop ornamental.

CRESTERE: Varietatea Old Gold este un hibrid de talie mică, poate ajunge la maxim 150-200 cm înălțime și la 150 cm diametru. Este un soi ce prefera locurile mai insorite, dar poate creste si dezvolta armonios si la umbra.

Ingrijire:  Fie ca vorbim de plantarea in pamant sau in ghiveci, ienuparul Old Gold nu este o planta pretentioasa.  Se poate planta in orice sol cu rata de prindere spre 100% daca este udata in primele 2-3 saptamani de 2 ori pe saptamana. Dar daca totusi doriti sa folositi anumite ingrasiminte, trebuie sa siti ca acestea sunt de 2 feluri: lente ( sub forma de bilute) sau rapide ( solubile in apa). Noi va recomandam sa le folositi pe cele solubile in apa, ce au cantitati mari de N( sodiu), P( fosfor) si K ( Potasiu). Un ingrasamant bun ar fi: Bionat.

Mod si timp pentru plantat. Ienuparul Old Gold se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Daca doriti sa formati gard viu trebuie plantate la 25-30 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Ienuparul Old Gold se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Caracteristici

Gard viu

Culoare frunze

Auriu

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

1 m

Înălțime la maturitate

2 m

Lățime la maturitate

1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade, Păstrează frunzele și culoarea pe timp de iarnă

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Adriana bors

    Minunata planta!

    • de butasideromania.ro

      Așa este!

Meniu Principal