Ienupar Blue Alps de 20-25 cm la ghiveci

17,50 lei19,70 lei (-11%)

În stoc

 

Puiet de Ienupar târârtor Blue Alps ( Juniperus chinensis Blue Alps) la ghiveci P9. Acesta este un conifer originar din China, Coreea si Japonia care are o creștere aproape verticală cu ace de culoarea albastru deschis și cu duritate “ de otel”. Acest arbust este foarte rezistent la ger, ușor de îngrijit și puțin pretențios.  Acest lucru reiese și din faptul că se poate dezvolta fără probleme și pe solurile pietroase. Poate atinge o înălțime de 3-4 metri, o lătime de 150cm si are o creștere de 25-30cm pe an în înălțime și 20-25 cm în lățime. Se poate planta pe același rand la o distană de minim 120cm.  Se poate planta și la semi umbră.

 

Mod și timp pentru plantat. Ienuparl Blue Alps nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul Blue Alps se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 45 Categorii: , ,

Ienuparul Blue Alps( Juniperus chinensis Blue Alps)  este conifer conifer folosit atat pentru formarea gardurilor vii cat si cu scop ornamental.

 

Crestere: Poate atinge o înălțime de 3-4 metri, o lătime de 150cm si are o creștere de 25-30cm pe an în înălțime și 20-25 cm în lățime. Se poate cultiva de la campie pana in zonele montane joase. Plantele noastre sunt crescute in ghivece. Ienuparul chinezesc Blue Alps este un soi considerat bijuteria grădinilor, decorează în mod magnific spațiile verzi prin port, formă și culoare. Este foarte atractiv datorită culorii interesante a frunzelor, albastru-verzui-argintii, cât și a formei dense și compacte. Se poate planta in grupuri, solitar, in rocarii sau jardiniere sau se pot realiza garduri vii deosebite. Se preteaza foarte bine la tunderea in diferite forme. Se poate planta pe același rand la o distană de minim 120cm.

Ingrijire:   In  mod normal fie ca vorbim de plantarea in pamant sau in ghiveci, Ienuparul Blue Alps este o planta pretentioasa. Se poate planta in orice sol cu rata de prindere spre 100% daca este udata in primele 2-3 saptamani de 2 ori pe saptamana. Dar daca totusi doriti sa folositi anumite ingrasiminte, trebuie sa siti ca acestea sunt de 2 feluri: lente ( sub forma de bilute) sau rapide ( solubile in apa). Noi va recomandam sa le folositi pe cele solubile in apa, ce au cantitati mari de N( sodiu), P( fosfor) si K ( Potasiu). Un ingrasamant bun ar fi: Bionat.

 

Mod si timp pentru plantat. Ienuparul Blue Alps se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Daca doriti sa formati gard viu trebuie plantate la 15-20 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

 

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Ienuparul Blue Alps se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

 

Informații suplimentare

Caracteristici

Gard viu

Culoare frunze

albastru-verzui-argintii

Dimensiune la livrare

15-20cm

Distanță de plantare pe rând

1,2 m

Înălțime la maturitate

2-4 m

Lățime la maturitate

2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade, Păstrează frunzele și culoarea pe timp de iarnă

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de mariana

    Ador culoarea. au ajut toate plantele super bine

    • de butasideromania.ro

      Într-adevăr, lavanda are o culoare minunată!

Meniu Principal