Ienupar Blue Arrow de 20-30cm la ghiveci

16,80 lei

Stoc epuizat

 Ienupar Blue Arrow (Juniperus scopulorum ‘Blue Arrow’) de 40-50cm la ghiveci P9. Acesta este originar din America de Nord și este denumit și “ Sageata Albastra” sau “ Arcul albastru”. Frunzele sale sunt de culoare albastră și își mențin culoarea pe tot parcursul anului. Acesta crește până la 4 metri înalțime, iar în lațime până la 1-1,5metri!.  În cursul unui an crește în jur de 15-25 cm înalțime și 10-15 lașime. De asemenea, dezvoltă o radacină puternică ce merge adânc și rezistă perfect secetei.

Se poate folosi pentru a forma gard viu daca se plantează la 100 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Ienuparul Blue Arrow nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul Blue Arrow se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 46 Categorii: , ,

Ienuparul Blue Arrow este un conifer folosit atat pentru formarea gardurilor vii cat si cu scop ornamental.

Crestere: Ienuparul Blue Arrow creste in cursul unui an in jur de 15-25 cm inaltime si 10-15 latime. De asemenea, dezvolta o radacina puternica ce merge adanc si rezista perfect secetei. Acesta creste pana la 4 metri inaltime, iar in latime pana la 1-1,5m. Distanța minimă de plantare este de 100 cm. Ienupăr păstrează culoarea albastră a frunzelor pe tot parcursul anului.

 

Ingrijire: In mod normal fie ca vorbim de plantarea in pamant sau in ghiveci, Ienuparul Blue Arrow nu este o planta pretentioasa. Se poate planta in orice sol cu rata de prindere spre 100% daca este udata in primele 2-3 saptamani de 2 ori pe saptamana. Dar daca totusi doriti sa folositi anumite ingrasiminte, trebuie sa siti ca acestea sunt de 2 feluri: lente ( sub forma de bilute) sau rapide ( solubile in apa). Noi va recomandam sa le folositi pe cele solubile in apa, ce au cantitati mari de N( sodiu), P( fosfor) si K ( Potasiu). Un ingrasamant bun ar fi: Bionat.

Mod si timp pentru plantat. Ienuparul Blue Arrow se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Daca doriti sa formati gard viu trebuie plantate la 15 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

 

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Ienuparul Blue Arrow se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

 

Informații suplimentare

Caracteristici

Gard viu

Culoare frunze

Albastru

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

1 m

Înălțime la maturitate

4 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade, Păstrează frunzele și culoarea pe timp de iarnă

Rata medie

4.88

08
( 8 Recenzii )
5 Stea
87.5%
4 Stea
12.5%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 Recenzii Pentru Acest Produs

 1. 08

  de Dabu Florin

  Enuparblue.arow.

 2. 08

  de Zamfira Dumitru

  sunt foarte mulțumit!

 3. 08

  de Zamfira Dumitru

  Am mai cumpărat…sunt foarte mulțumit!

  • de butasideromania.ro

   Stim, va multumim ca ne sunteti client fidel. Sper sa nu va dezamagim.

 4. 08

  de Maricela Butnaru

  Recomand cu incredere tuturor calitate buna

  • de butasideromania.ro

   Va multumim!

 5. 08

  de Cimpoesu Elena

  Super

 6. 08

  de Cimpoesu Elena

  Foarte frumoși .Calitate garantata Recomand cu toată încrederea tuturor 🫠🫠🫠

  • de butasideromania.ro

   Va multumim!

 7. 08

  de Felicia

  Am comandat in ianuarie. Toate s-au prins. Mii de multumiri iubita!

  • de butasideromania.ro

   Ne bucurăm să auzim acest lucru. Vă mai așteptăm să comandați de la noi și să ne recomandați la prieteni.

 8. 08

  de tania

  Din toamna si pana acum au crescut 20 cm. Va multumim

  • de butasideromania.ro

   Noi vă mulțumim !

Meniu Principal