Iedera de 15-20 cm la ghiveci

17,50 lei17,90 lei (-2%)

În stoc

 

Puiet de Iedera ( Hedera helix ) de 15-20cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă cățărătoare, cu frunzele de culoare vesnic verde, foarte decorative și cu viață lungă. Este ideală pentru acoperirea zidurilor ,pergolelor sau a gardurilor. Pentru a se dezvolta armonios trebuie evitată expunerea directă la soare, dar cu toate acestea necesită multă lumină. Traiește până la 10 ani. Frunzele ajung până la 4-10 cm lungime, alterne, triun­ghiulare, inițial tri- sau pentalobate, apoi în­tregi, ascuțite, rigide, lucioase la maturitate. Înaltimea la care poate ajunge este de 6-9 metri, iar lățimea este de 2-3 metri.

 

Mod și timp pentru plantat. Iedera helix nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iedera Helix se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 41 Categorii: ,

Iedera (Hedera helix) este o plantă responsabilă de absorbția tuturor substanțelor toxice prezente în locuințe, precum formaldehide, benzen, toluen, xilen și amoniac fiind astfel o plantă foarte benefică și decorativă. Frunzele ajung pana la 4-10 cm lungime, alterne, triun­ghiulare, inițial tri- sau pentalobate, apoi în­tregi, ascuțite, rigide, lucioase la maturitate

 

Planta face parte din genul Hedera, care cuprinde specii cu frunze de forme și dimensiuni variate, în culori deosebite, de la verde la auriu, argintiu, galben, crem și gri.

Este ideal pentru acoperirea zidurilor ,pergolelor sau a gardurilor

Necesar apă: Udați regulat și mențineți pământul umed. Toamna și iarna reduceți cantitatea de apă, mențineți o temperatură de 10 grade Celsius și lumină adecvată pentru a favoriza dezvoltarea plantei și colorarea frunzelor. Pulverizați frunzele cu apă zilnic, iar în perioada de iarnă la 2-3 zile.

Necesar lumină: Așezați planta într-un loc luminos, lumina favorizând colorarea frumoasă a plantei, însă trebuie ferită de soare direct.

Înmulțire: Prin butași, în timpul verii.

Transvazare: Este necesar să o mutați într-un ghiveci mai mare la doi ani, primăvara.

Longevitate : 7-10 ani

 

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci, Iedera se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Caracteristici

Gard viu, Târâtoare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-20cm

Distanță de plantare pe rând

2-3 m

Înălțime la maturitate

6-9 m

Lățime la maturitate

2-3 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade, Păstrează frunzele și culoarea pe timp de iarnă

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de MARILENA TERCA

    RECOMAND. AU AJUNS PLANTELE CA IN IMAGINE. LEATI AMBALAT CUM NU MA ASTEPTAM! 5 STELE

    • de butasideromania.ro

      Vă mulțumim. Sperăm ca mulțumim toți clienții.

Meniu Principal