Iasomie Belle Etoile de 20-35 cm la ghiveci

15,30 lei16,30 lei (-6%)

În stoc

 

Puiet de Iasomie alba Belle Etoile ( Philadelphus Belle Etoile) de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust de foioase de dimensiuni medii, cu funzele  ovale, de culoare verde. Florile sunt foarte parfumate, miros a portocală, sunt purpurii în centru cu stamine aurii –  favoritele albinelor și fluturilor. Culoarea florilor de iasomie este albă. La maturitate poate ajunge la 150-180 cm inaltime si 100-150 cm latime. Distanta minimă de plantare este de 100cm. Surpinde plăcut prin aspectul luxuriant al frunzelor de culoare verde precum și prin inflorescentele albe, care creaza imagini spectaculoase în perioada de înflorire și un parfum deosebit. Se poate folosi și la prepararea de ceaiuri.

 

Mod și timp pentru plantat. Iasomia Belle Etoile nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iasomie Belle Etoile se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 53 Categorii: ,

Iasomia Philadelphus Belle Etoile este un arbust  de dimensiuni medii, mult mai compacta decat alte soiuri de Philadelphus. Funzele sunt ovate, de culoare verde inchis iar florile sunt foarte parfumate, purpurii in centru, cu stamine aurii, favoritele albinelor si fluturilor. Florile se remarca deosebit a miros de portocal. La maturitate poate ajunge la 150-180 cm inaltime si 100-150 cm latime. Distanta minimă de plantare este de 100cm. Iasomia Belle Etoile surpinde placut prin aspectul luxuriant al frunzelor de culoare verde precum si prin inflorescentele albe, care creaza imagini spectaculoase in perioada de inflorire si un parfum deosebit.

Iasomie Belle Etoile este o planta iubitoare de lumina, se poate planta in plin soare, in soluri fertile cu umiditate medie, bine drenate, inclusiv soluri calcaroase.

Cunoscuta popular si sub numele de Iasomie cu flori mari, arbustul este rezistent la daunatori, tolereaza seceta si gerul Planteaza-l solitar sau in grup, in functie de dorinta si ofera-ti acest plus parfumat si elegant pentru gradina ta!

Plantare: se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Daca doriti sa formati gard viu trebuie plantate la 25-30 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

Se tunde dupa inflorire pentru un port mai compact si indepartarea lujerilor de flori care devin lemnosi dupa inflorire.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Iasomia Belle Etoile se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

 

Informații suplimentare

Culoare flori

Alb

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

1-1,5 m

Înălțime la maturitate

1-2 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Mai-Iunie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Rata medie

5.00

05
( 5 Recenzii )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 Recenzii Pentru Acest Produs

 1. 05

  de CleoH

  S-a prins frumos si usor, creste voioasa.

 2. 05

  de Maricela Butnaru

  Recomand cu incredere tuturor

 3. 05

  de Damian Anca

  Minunata Iasomia o recomand cu incredere

  • de butasideromania.ro

   Va multumim! Sa va bucurati de plante!

 4. 05

  de Hodoroga Floarea

  O planta minunată!

  • de butasideromania.ro

   Intr-adevar asa este!

 5. 05

  de Ani andreea

  O planta minunta. O sa va recomand si la prieteni. Mi au ajuns toti in regula.

  • de butasideromania.ro

   Ne bucurăm să auzim asta. Multă sănătate.

Meniu Principal