Hortensie alba de 10-20cm la ghiveci

16,50 lei19,60 lei (-16%)

În stoc

 

Puiet de Hortensie alba ( Hydrangea paniculata ‘Unique’) de 10-20cm la ghiveci P9. Acesta se deosebește prin florile de dimensiuni mari cu forme dantelate. Este un arbust de înălțime medie, produce flori grupate în panicule conice, flori alb-verzui fertile în centru și flori sterile foarte mari, albe la periferie, care virează spre roz la maturitate. Preferă locurile însorite sau semiumbrite, solurile umede și bine drenate. Rezistă bine la ger și la poluarea urbană. Se recomandă tăierea tulpinilor la sfârșitul iernii. La maturitate poate ajunge la înălțimea de 1-2 metri și lățimea de 1-1,5 metri. Distanța minimă de plantare trebuie sa fie de 1 metru

 

Mod și timp pentru plantat. Hortensia albă nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia albă se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 43 Categorii: ,

Hydrangea paniculata ‘Unique’ ( Hortensie) se deosebește prin florile de dimensiuni mari ,cu flori dantelate. Este un arbust decorativ care detine multe flori, foarte colorate, cu inflorescente rotunde, globulare. La maturitate poate ajunge la înălțimea de 1-2 metri și lățimea de 1-1,5 metri. Distanța minimă de plantare trebuie sa fie de 1 metru.  Frunzele hortensiei sunt ovale, au o culoare verde intens și dimensiuni destul de mari. Acestea prezintă nervuri proeminente și au marginile zimțate. Se usucă și cad aproape simultan cu florile, la sfârșitul toamnei. Originara din Japonia si Asia de Sud-Est, hortensia este o planta care se adapteaza la mai multe tipuri de sol, de aceea s-a raspandit foarte usor prin mai multe colturi ale lumii. In Romania, hortensia este una dintre cele mai cautate si indragite plante pentru gradini si apartamente.

 

Hortensia se creste foarte usor pe balcon, in ghivece de dimensiuni potrivite tinand cont de conditiile de lumina si hidratare.

Informații suplimentare

Caracteristici

Perenă

Culoare flori

Alb

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

10-25cm

Distanță de plantare pe rând

1 m

Înălțime la maturitate

2-3 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iulie-Septembrie

Rezistență la îngheț

Cad frunzele pe timp de iarnă, Până la -35 grade

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de alina apostol

    De cand caut aceasta planta….m ati salvat

    • de butasideromania.ro

      Să vă bucurați de plante!

Meniu Principal