Gutui japonez roz de 20-25cm la ghiveci

17,40 lei19,90 lei (-13%)

În stoc

 

Puiet de Gutui japonez roz Pink Lady(Chaenomeles superba Pink Lady) la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce se dezvoltă și ramifică puternic. Frunzele sunt simple, de formă ovală și de culoare verde închis. Florile au culoare roz aprins și cresc mai multe pe fiecare ramură. Gutuiul japonez ajunge până la o înalțime de 1-1,5 metri și diametru al coroanei de 1 metru. Anotimpul pentru înflorire este primăvara.

 Pentru formarea de gard viu se plantează la 70 cm unul față de celălalt pe același rând. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Gutuiul japonez roznu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, gutuiul japonez roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 36 Categorii: ,

Informații suplimentare

Caracteristici

Gard viu

Culoare flori

Roz

Culoare frunze

Roșu

Dimensiune la livrare

20-30cm

Distanță de plantare pe rând

0,7 m

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Primăvara, Vara

Rezistență la îngheț

Cad frunzele pe timp de iarnă, Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Gutui japonez roz de 20-25cm la ghiveci”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal