Cununita roz de 20-30 cm la ghiveci

18,50 lei19,20 lei (-4%)

În stoc

 

Puiet de Cununiţa roz ( Spiraea japonica Little Princess) de 20-30cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ornamental de gradină cu  florile dense în nuanțe rozalii ce crează imagini spectaculoase în perioada de înflorire pe toată durata ei. Atinge înaltimea maximă de 60-100 cm și o lățime de 40-50cm. Se poate planta atât solitară, dar și la distantă de 30 cm una fata de celalată pentru a forma gard viu. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU ).

Mod și timp pentru plantat. Cununița roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununița roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 55 Categorii: ,

Cununita roza( Spiraea japonica Little Princess) este un arbust ornamental de gradina care face parte din familia Rosaceae si formeaza tufisuri bogate, dense in frunzis. Frunzele sunt mici si verzi iar florile, mici dense in nuante rozalii creaza imagini spectaculoase in perioada de inflorire.

Crestere :  este un arbust decorativ de talie mica a carui crestere este moderata. se dezvoltă pana la o inaltime cuprinsa intre 60-100 de centimetri și o lățime de 40-50cm.  Spiraea japonica are o perioada lunga de inflorire astfel ca primăvara sunt prezenti mugurii verzi-pal ce se deschid în frunze de culoare galbena-aurie, vara are  frunze de culoare galbena-aurie, iar florile sunt grupate în inflorescențe roz. Toamna frunzișul devine roșiatic. Benefic pentru planata sunt  zonele insorite, luminoase, tolereaza bine si soiurile cu semi-umbra.

Ingrijire:  Udarea se va face moderat, astfel incat solul sa fie mentinut reavan

Fertilizare. Pentru cresterea si inflorirea bogata a arbustilor, se recomanda administrarea unui ingrasamant special, in perioada de vegetatie.

Taieri. Tunderea arbustilor pentru corectarea formei se poate face primavara devreme sau toamna tarziu. Se recomanda eliminarea partilor afectate/uscate in orice moment al anului.

Plantare: se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Daca doriti sa formati gard viu trebuie plantate la 25-30 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Spiraea japonica se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare flori

Roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

0,5-0,6 m

Înălțime la maturitate

0,6-1 m

Lățime la maturitate

0,4-0,6 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iulie-August

Rezistență la îngheț

Până la -20 grade

Fii primul care își spune părerea “Cununita roz de 20-30 cm la ghiveci”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal