Potentilla fruticosa portocalie cu galben” Tangerine” de 20-30 cm

16,60 lei

În stoc

Potentilla fruticosa portocalie cu galben” Tangerine” de 20-30 cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă foarte apreciată care ajunge la maturitate la 1,5 metri înălțime și 1 metru lățime. Florile au o culoare portocalie-deschisă cu central gaben foarte intensă și un aspect elegant. Frunzele au o culoare verde aprins ce rămâne și pe timp de iarnă. Înflorește in Iunie si florile țin până în Noiembrie. Pe tot parcursul anului emană un parfum plăcut.

Mod și timp pentru plantat. Potenteilla frutiocosa Tangerine nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Potenteilla fructicosa Tangerine se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 135 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Portocaliu

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Perioadă înflorire

Iunie-Noiembrie

Fii primul care își spune părerea “Potentilla fruticosa portocalie cu galben” Tangerine” de 20-30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal