Potentilla fruticosa galbenă ‘Yellow Bird’ de 15-25 cm

20,40 lei

În stoc

Potentilla fruticosa galbenă ‘Yellow Bird’ de 15-25 cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă foarte apreciată care ajunge la maturitate la 1,4 metru înălțime și 1 metru lățime. Florile au o culoare galbenă foarte intensă și un aspect elegant. Frunzele au o culoare verde aprins ce rămâne și pe timp de iarnă. Înflorește in Iunie si florile țin până în Noiembrie.

 

Mod și timp pentru plantat. Potenteilla frutiocosa galbenă nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Potenteilla fructicosa galbenă se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

SKU: 161 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Galben

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-25cm

Distanță de plantare pe rând

0,5-0,6 m

Înălțime la maturitate

1,4 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-Noiembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Lățime la maturitate

1 m

Fii primul care își spune părerea “Potentilla fruticosa galbenă ‘Yellow Bird’ de 15-25 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal