Pin pitic verde ” Pino Pumilio”de 10-15cm

18,70 lei23,00 lei (-19%)

Stoc epuizat

Pin pitic verde ” Pino Pumilio”de 10-15cm de ghiveci P9. Pinul pitic este un conifer care inițial are formă rotundă, dar la maturitate capătă forma piramidală caracteristică. Conurile sale au culoare maronie, iar acele culoare verde închis. La maturitate ajunge la înălțimea de 1-1,5 metri și are o creștere lentă de 20-30 cm pe an. Florile apr in luna Mai-Iunie și acestea au culoarea galben-roșiatice.

 

Mod și timp pentru plantat. Pinul verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Pinul verde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 183 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

10-15cm

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Pin pitic verde ” Pino Pumilio”de 10-15cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal