Pin pitic ”Pino Pumilio”de 20-25cm la ghiveci mare

37,90 lei43,00 lei (-12%)

Stoc epuizat

Pin pitic verde ” Pino Pumilio”de 20-25cm la ghiveci C3. Pinul pitic este un conifer care inițial are formă rotundă, dar la maturitate capătă forma piramidală caracteristică. Conurile sale au culoare maronie, iar acele culoare verde închis. La maturitate ajunge la înălțimea de 1-1,5 metri și are o creștere lentă de 20-30 cm pe an. Florile apar în luna Mai-Iunie și acestea au culoarea galben-roșiatice.

 

Mod și timp pentru plantat. Pinul verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Pinul verde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 150 Categorii: , ,
Fii primul care își spune părerea “Pin pitic ”Pino Pumilio”de 20-25cm la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal