Pin negru ”pinus nigra” de 15-30cm

15,70 lei19,00 lei (-17%)

Stoc epuizat

Pin negru ”pinus nigra”  la ghiveci p9. Acesta este unul dintre cele mai cautate soiuri de pin. Pinul negru se numeste asa datorita scoartei sale negre. Frunzele au culoarea verde care se mentine si pe timp de iarna. La maturitate ajunge la inaltimea de 4-7 metri si diametrul de 2 metri. Forma sa este conica, iar ramificarea incepe de la bază. Dinstanța minimă de plantare este de 2,5 metri pe același rând.

 

Mod și timp pentru plantat. Pinul negru nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Pinul negru se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 214 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Negru intens

Dimensiune la livrare

15-30cm

Înălțime la maturitate

4-7 m

Lățime la maturitate

2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Distanță de plantare pe rând

2,5 m

Fii primul care își spune părerea “Pin negru ”pinus nigra” de 15-30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal