Monarda roz ”Bee-True”

21,00 lei

În stoc

Monarda roz ”Monarda Bee-True” de 15-20 cm la ghivei P9. Aceasta este o plantă perenă parfumată ce formează o tufă impresionantâ ce ajunge la maturitate ajunge la înălțimea de 50-70cm și lățimea de 40-50cm. Distanța minimă de plantare este de 40 cm pe același rând. Frunzele au culoarea verde deschis,  iar florile culoarea roz intens. Perioada de înflorire este de la finalul lui Iunie până în Octombrie.

 

Mod și timp pentru plantat. Monarda roz ”Monarda Bee-True” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Monarda roz ”Monarda Bee True” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

 

 

SKU: 250 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-20cm

Înălțime la maturitate

50-70 cm

Lățime la maturitate

40-50cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-Octombrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Monarda roz ”Bee-True””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal