Molid auriu ”Daisyʿs White” de 10-20cm

20,30 lei23,80 lei (-15%)

Stoc epuizat

Molid auriu ”Daisyʿs White” de 10-20cm la ghiveci P9. Molidul auriu ajunge la maturitate la înălțimea de 1.8-2 metri, diametrul de 70-90 cm și are o formă perfect conică. Acesta este foarte spectaculos datorită culorii sale gelben-aurii pe care o păstreză și pe timpul iernii. Acele sale devin rigide pe timp de iarnă.

 

Mod și timp pentru plantat. Molidul auriu nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Molid auriu se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 223 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

10-15cm

Înălțime la maturitate

1,8-2 m

Lățime la maturitate

70-90cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Molid auriu ”Daisyʿs White” de 10-20cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal