Menta pisicii albastra „ Nepeta faassenii ‘Purrsian Blue” 

19,40 lei21,00 lei (-8%)

Stoc epuizat

Menta pisicii albastra „ Nepeta faassenii ‘Purrsian Blue” de 20-30 cm la ghiveci P9.  Menta pisicii este o planta perenca foarte cautată pentru aspectul sau asemanator cu al lavandei. Aceasta ajunge la maturitate până la înălțimea de 50-80 cm și lățimea de 40-60 cm. Distanta minima de plantare pentru a forma gard viu este de 50 cm. Perioada de înflorire este din Mai până în Septembrie, iar florile au culoarea mov cu nuantă de albastru inchis. Frunzele au cloarea verde închis și formă stelată. Pe timp de iarnă își păstrează o parte din frunze.

 

Mod și timp pentru plantat. Menta pisicii albastra nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Menta pisicii albastra se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

SKU: 253 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Albastru

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30cm

Înălțime la maturitate

50-80 cm

Lățime la maturitate

40-60 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Mai-Septembrie

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Menta pisicii albastra „ Nepeta faassenii ‘Purrsian Blue” ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal