Menta de 20-25cm ghiveci P9

15,20 lei17,00 lei (-11%)

Stoc epuizat

Menta “ Mentha spicata” de 20-25cm la ghiveci P9. Menta este o plantă din ce în ce mai căutată în grădinile romanilor, datorită calităților sale de plantă ornamentală, dar care este și comesibilă. Aceasta emană pe tot parcursul anului miros caracteristic, produce flori mici și albe în Aprilie și Mai. De asemenea, menta proaspata poate sa fie folosita în salate, cocktailuri, ceaiuri, decoratiuni sau alte rețete culinare. În plus, menta poate fi lăsată la uscat. La maturitate ajunge până la înălțimea de 30-60 cm și lățimea de 40-50.

 

Mod și timp pentru plantat. Menta nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Menta se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

SKU: 277 Categorii: ,

Informații suplimentare

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

50-60 cm

Înălțime la maturitate

30-60 cm

Lățime la maturitate

40-50cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Menta de 20-25cm ghiveci P9”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal