Mana maicii domnului-Caprifoi purpuriu

21,30 lei27,00 lei (-21%)

În stoc

Mana maicii domnului-Caprifoi purpuriu (Lonicera periclymenum ‘Serotina’) de 15-20cm la ghiveci P9. Acest arbust ajunge la maturitate la înălțimea de 3-5 metri și este indicat să se lase 80cm între plante. Lățimea la care ajunge este de 0,8-1metri. De asemenea, acest soi de caprifoi este apreciat nu doar pentru florile sale de culoare alb-roz, dar și pentru frunzele de culoare verde inchis. Perioada de înflorire este din Iunie până în Octombrie. Pe timpul iernii își pierde o parte din frunze.

 

Mod și timp pentru plantat. Caprifoiul roz Serotina nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Caprifoiul roz Serotina se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare flori

Alb cu roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-20cm

Înălțime la maturitate

3-5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-Octombrie

Distanță de plantare pe rând

80cm

Fii primul care își spune părerea “Mana maicii domnului-Caprifoi purpuriu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal