Magnolie George Henry Kern de 30-40 cm

26,50 lei33,00 lei (-20%)

Stoc epuizat

Magnolia George Henry Kern la ghiveci P9 de30-40 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore decorativ care formează o coroană imensă și densă. Frunzele sunt de mărime mijlocie, cresc sub formă ovală în nuanțe de verde închis. Florile mari, parfumate sunt formate din petale roz cu margini albe ce au formă de cupă. Florile încep să se deschidă în luna aprilie și mai. Magnolia George Henry Kern este un arbore de talie mică cu o creștere moderată. Crește și se dezvoltă până la o înălțime de 2-4 metri. Acesta este unul dintre cele mai des plantate soiuri de magnolia.  Magnolia George Henry Kern se plantează în aranjamente decorative în gradini și parcuri.

 

Mod și timp pentru plantat. Magnolia George Henry Kern nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Magnilia George Henry Kern se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 104 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Culoare flori

Roz

Înălțime la maturitate

3-4 m

Lățime la maturitate

2-3 m

Dimensiune la livrare

20-25cm

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă înflorire

Vara

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Magnolie George Henry Kern de 30-40 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal