Magnolia Susan de 20-40 cm

28,50 lei29,90 lei (-5%)

În stoc

Magnolia Susan este o magnolie apreciată pentru frumusețea sa unică, oferind flori viu colorate și un parfum îmbătător. Această magnolie aduce o notă elegantă și sofisticată în grădini și peisaje, fiind alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o înflorire impresionantă.

Caracteristici remarcabile:

  1. Flori Colorate și Aromate: Magnolia Susan se remarcă prin flori de dimensiuni generoase, în culori vibrante de roz și purpuriu, aducând un spectacol vizual deosebit în primăvară. Aroma subtilă a florilor completează frumusețea acestui exemplar.
  2. Înflorire Timpurie: Un aspect distinctiv al Magnoliei Susan este capacitatea sa de a înflori în primele etape ale primăverii, aducând o explozie timpurie de culoare și vitalitate în peisaj.
  3. Adaptabilitate la Soluri Variate: Această varietate de magnolie se potrivește bine într-o varietate de tipuri de sol, cu condiția ca acesta să fie bine drenat. Această adaptabilitate o face potrivită pentru diferite medii de grădinărit.
  4. Formă Compactă și Echilibrată: Magnolia Susan se caracterizează printr-o formă compactă și echilibrată, ceea ce o face potrivită pentru grădinile de dimensiuni mai mici sau pentru a completa cu eleganță spațiile limitate.

Specificații tehnice:

  • Înălțimea la maturitate: 3 – 4 metri
  • Lățimea la maturitate: 2 – 3 metri
  • Perioada de înflorire: începutul primăverii
  • Tip sol: Sol bine drenat, ușor acid sau neutru

Mod și timp pentru plantat. Magnolia Susan nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Magnolia Susan se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

SKU: 282 Categorii: ,

Informații suplimentare

Dimensiuni 9 × 9 × 39 cm
Fii primul care își spune părerea “Magnolia Susan de 20-40 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal