Magnolia Soulangeana Alba Superba de 20-40 cm

30,00 lei

În stoc

Magnolia Soulangeana Alba Superba este o magnolie deosebită, recunoscută pentru florile sale elegante și pure, cu o înflorire spectaculoasă. Această varietate adaugă un element distinctiv și rafinat în orice grădină sau peisaj, oferind un adevărat regal vizual în perioada primăverii.

Caracteristici distinctive:

  1. Flori Albă Pură: Magnolia Alba Superba atrage privirile cu florile sale mari, distincte prin nuanța albă pură. Această caracteristică adaugă un aspect proaspăt și luminoasă grădinii sau peisajului.
  2. Parfum Dulce și Îmbătător: În timpul înfloririi, magnolia emană un parfum dulce și îmbătător, creând o atmosferă plăcută și relaxantă în jur.
  3. Frunziș Decorativ: Frunzele verzi închis ale magnoliei contribuie la aspectul decorativ, oferind un cadru verde care completează frumusețea florilor.
  4. Formă Compactă și Echilibrată: Magnolia Soulangeana Alba Superba impresionează prin forma sa compactă și echilibrată, adaptată pentru a servi ca punct focal sau pentru a îmbogăți arhitectura peisajului.

Specificații tehnice:

  • Înălțimea plantei mature: 3 – 5 metri
  • Lățimea plantei mature: 2 – 4 metri
  • Perioada de înflorire: primăvara
  • Tip sol: Sol bine drenat, ușor acid sau neutru

Mod și timp pentru plantat. Magnolia Alba Superbanu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Magnolia Alba Superba se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

SKU: 281 Categorii: ,

Informații suplimentare

Dimensiuni 9 × 9 × 39 cm
Fii primul care își spune părerea “Magnolia Soulangeana Alba Superba de 20-40 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal