Magnolia Ann de 30-40 cm

27,50 lei31,00 lei (-11%)

În stoc

Magnolia Ann se evidențiază prin frumusețea sa unică, oferind o explozie de culori și parfum îmbătător. Această magnolie adaugă un element de rafinament și eleganță în peisajele grădinilor, fiind preferată pentru florile sale mari și frumusețea sa aparte.

Atribute distinctive:

  1. Flori Parfumate și Colorate: Magnolia Ann impresionează cu petalele sale ample, într-o varietate de nuanțe violet și purpuriu, creând un tablou vibrant și plin de viață în sezonul primăvăratic. Parfumul delicat completează experiența senzorială.
  2. Înflorire Abundentă: Această magnolie oferă un spectacol impresionant în timpul primăverii, când se umple de flori înainte de apariția frunzișului. În acest mod, aduce o bucurie vizuală intensă încă de la începutul sezonului.
  3. Frunziș Decorativ: Cu un frunziș verde închis, magnolia Ann rămâne atrăgătoare și în afara perioadei de înflorire, adăugând un element decorativ continuu în grădină.
  4. Formă Compactă și Ușor de Întreținut: Cu o formă compactă, această magnolie este nu doar ușor de integrat în spațiile mai mici, ci și de întreținut. O alegere excelentă pentru cei care doresc o plantă elegantă și practică.

Specificații Tehnice:

  • Înălțimea la maturitate: 3 – 4 metri
  • Lățimea la maturitate: 2 – 3 metri
  • Perioada de înflorire: începutul primăverii
  • Tip sol: Sol bine drenat, ușor acid sau neutru

Mod și timp pentru plantat. Magnolia Ann nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Magnolia Ann se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

SKU: 283 Categorii: ,
Fii primul care își spune părerea “Magnolia Ann de 30-40 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal