Liliac mov „Purple Prince” de 20-30cm

19,20 lei20,20 lei (-5%)

În stoc

Liliac mov de vara ” Purple Prince” de 20-30cm la ghiveci P9. Acesta este o plantă cu frunze stufoase de culoare verde deschis . Florile sunt de culoare mov închis, puternic și parfumate. Perioada de înflorire este din Iulie până in Octombrie, iar înalțimea maximă este de 2 metri, lățimea de 1,5 metri. Distanța minimă de plantare este de 1.3 metri. Arbustul are creștere verticală, mai compactă decât alte soiuri, iar tulpinile înalte se arcuiesc când sunt în floare, sub greutatea acestora. Se recomandă tunderea în fiecare primăvară.

 

Mod și timp pentru plantat. Liliacul mov de vara nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Liliacul mov de vara se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 94 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Mov

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

1,1-1,3 m

Înălțime la maturitate

2 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Liliac mov „Purple Prince” de 20-30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal