Liliac alb „White Profusion” de 20-30cm

19,20 lei20,80 lei (-8%)

În stoc

Liliac alb de vara ” White Profusion” de 20-30cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă cu frunze stufoase de culoare verde deschis. Florile sunt de culoare alb strălucitor, puternic și parfumate. Perioada de înflorire este din Iulie până in Octombrie, înalțimea maximă de 2-2,5 metri, iar lățimea de 1,5 metri. Distanța minimă de plantare este de 1.3 metri. Arbustul are creștere verticală, mai compactă decât alte soiuri, iar tulpinile înalte se arcuiesc când sunt în floare, sub greutatea acestora. Se recomandă tunderea în fiecare primăvară.

 

Mod și timp pentru plantat. Liliacul alb de vara nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Liliacul alb de vara se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 95 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Alb

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

1-1,1 m

Înălțime la maturitate

2-2,5 m

Lățime la maturitate

1,2-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Rata medie

4.67

03
( 3 Recenzii )
5 Stea
66.67%
4 Stea
33.33%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Recenzii Pentru Acest Produs

 1. 03

  de Stefanescu Mihail

  Doresc sa achiziționez un număr de 5 liliac de vara alb. Adresa: Com. Bunești, sat Teiușu, str. Brozbesti nr.89, jud. Vâlcea. Tel. 0722667799. Mulțumesc.

  • de butasideromania.ro

   Buna ziua,

   Am plasat comanda dvs. Veti primi mail si mesaj de la noi cu nr de comanda. Luni va fi trimisa si marti sau miercuri va ajunge la dvs. Va multumim!

 2. 03

  de Lupu Magda

  Am cumpărat acest liliac (împreună cu alte cinci plante) iar când a sosit la mine era cam chel. Frunzele lui erau majoritatea lipsă. Am sunat aici și am fost asigurată că se va prinde și așa a fost! Acum am un liliac care aproape și-a dublat înălțimea în două luni! Cu siguranță voi mai cumpăra și vă voi recomanda cu drag.

  • de butasideromania.ro

   Va multumim pentru increderea acordata. Plantele fiind la ghiveci au rata de prindere spre 100%. Pentru orice problema va rugam sa reveniti catre noi. Numai bine!

 3. 03

  de Olteanu Mihail

  Sper sa fie frumosi si parfumati, asa cu sunt prezentati.

  • de butasideromania.ro

   Va asteptam cu recenzia dupa ce primiti plantele 🙂

Meniu Principal