Ligustrum verde ” vulgare Lodense” de 20-25 cm

15,60 lei18,20 lei (-14%)

În stoc

Ligustrum verde ” vulgare Lodense” de 20-25 cm la ghiveci P9. Lemn-ul câinesc este o plantă special pentru gard viu care crește până la 2 metri înălțime într-un an. Se plantează la 20-30cm unul față de celălalt, iar din anul 3 se vor uni complet. Frunzele sunt ovale, veșnic verzi cu dimensiuni de 3-5cm și formează un tufiș foarte stufos. Din luna Iunie îi apar flori albe care persistă până în Octombrie

 

Mod și timp pentru plantat. Ligustrum verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ligustrum verde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îi țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

20-30 cm

Înălțime la maturitate

2 m

Lățime la maturitate

3-5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Perioadă înflorire

Iunie

Fii primul care își spune părerea “Ligustrum verde ” vulgare Lodense” de 20-25 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal