Lemn cainesc ”Aureum” de 20-30 cm

13,70 lei17,00 lei (-19%)

În stoc

Lemn cainesc Aureum (Ligustrum vulgare ”Aureum”) de 20-30 cm  la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce crește până la 2.5-4 metri înălțime și 1 metru lațime, fiind foarte căutat pentru formarea de gard viu. Pentru a forma gard viu se planteaza la 20-30cm. Frunzele sale sunt bicolore, verde închis în interior și galben spre margini. Lemnul cainesc Aureum își păstreză frunzele și culoarea pe tot parcursul anului. Florile apar începând cu luna Mai, sunt de culoare albă și amană parfum caracteristic.

 

Mod și timp pentru plantat. Lemnul cainesc Aureum nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lemnulul cainesc Aureum se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Auriu

Dimensiune la livrare

20-30cm

Distanță de plantare pe rând

20-30 cm

Înălțime la maturitate

2-4 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Lemn cainesc ”Aureum” de 20-30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal