Lavanda ”Vico” de 20-25cm

14,80 lei18,00 lei (-18%)

În stoc

 

Lavanda ”Vico” de 20-25cm la ghiveci P9 ( diametrul de 9 cm) . Aceasta este unul dintre cele mai vândute soiuri perene de lavandă din lume.  Culoarea florilor este violet. Înflorește o dată pe an: in iunie-iulie. Este rezistentă la înghețuri până la -40 grade și are o durată de viața de 20-25 ani. Prefera zonele însorite, dar se acomodează perfect și în zonele cu semi-umbră. Pentru a se uni complet tufele trebuiesc plantate la 40 cm una față de cealaltă pe același rând.

 

Mod și timp pentru plantat. Lavanda Vico nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lavanda Vico se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 191 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Violet

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-35cm

Înălțime la maturitate

0,8-1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Perioadă înflorire

Iunie-Iulie

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Coman Marioara

    Ok!

Meniu Principal