Lavanda Hidcote de 15-30 cm

13,80 lei17,00 lei (-19%)

Stoc epuizat

 Lavanda Hidcote de 15-30 cm la ghiveci P9. Aceasta este una dintre cele mai populare varietăți de lavandă datorită frumuseții sale și parfumului său intens de lavandă. Lavanda Hidcote este plantă perenă ce are frunze argintii și flori violet strălucitor, iar înălțimea sa poate varia între 60 și 90 de centimetri. Lavanda Hidcote se dezvoltă în general lent, însă poate forma tufe dese și compacte dacă este întreținută corespunzător. Pentru a se uni, se plantează la 50-60 cm pe același rând.

De asemenea, lavanda Hidcote este apreciată pentru uleiul esențial produs din florile sale. Acest ulei are proprietăți terapeutice și de aromaterapie, fiind folosit pentru a calma mintea și corpul, pentru a îmbunătăți somnul și pentru a reduce stresul și anxietatea. Uleiul esențial de lavandă Hidcote poate fi utilizat și în cosmetică, pentru a hidrata și a proteja pielea, dar și în produsele de curățenie, pentru a conferi un miros plăcut și pentru a elimina mirosurile neplăcute.

 

 

Mod și timp pentru plantat. Lavanda Hidcote nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

 

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lavanda Hidcote se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

SKU: 213 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Mov

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

60-90 cm

Lățime la maturitate

50-60 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă înflorire

Vara

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Distanță de plantare pe rând

50-60 cm

Fii primul care își spune părerea “ Lavanda Hidcote de 15-30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal