Lavanda albă ”Arctic Snow” de 20-25cm

23,90 lei

Stoc epuizat

Lavanda albă ” angustifolia Arctic Snow” de 20-25 cm la ghiveci P9 ( diametrul de 9 cm) . Aceasta este unul dintre cele mai vândute soiuri perene de lavandă din lume.  Culoarea florilor este alb deschis. Înflorește de 2 ori pe an: Iulie și Septembrie. Este rezistentă la înghețuri până la -40 grade și are o durată de viață de 20-25 ani. Preferă zonele însorite, dar se acomodează perfect și in zonele cu semi-umbră. Pentru a se uni complet tufele trebuiesc plantate la 40 cm una față de cealaltă pe același rând. Inălțimea la maturitate este de 80-120 cm, la fel și diametrul.

Mod și timp pentru plantat. Lavanda albă Arctic Snow nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lavanda albă Actic Snow se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 212 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Culoare flori

Alb

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

80-120 cm

Distanță de plantare pe rând

40 cm

Lățime la maturitate

45-60 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iulie-Septembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Lavanda albă ”Arctic Snow” de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal