Ienuparul chinezesc Stricta de 30-40cm la ghiveci P9

16,10 lei19,00 lei (-15%)

În stoc

Ienuparul chinezesc Stricta ( Juniperus chinesis Stricta) de 30-40cm la ghiveci C3. Acesta este un conifer originar din Asia, China și Japonia. Acesta are culoarea verde spre albastru ce se menține pe tot parcursul anului, inclusiv iarna. Coroana este foarte densa iar frunzele sunt puțin solzoase. La maturitate atunge la înălțimea de 3-4 metri, iar diametrul coroanei 1,5-2 metri. Traiește 30-40 ani.

Mod și timp pentru plantat. Ienuparul chinezesc nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul chinezesc se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

SKU: 556 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Dimensiuni 9 × 9 × 39 cm
Fii primul care își spune părerea “Ienuparul chinezesc Stricta de 30-40cm la ghiveci P9”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal