Ienupar tarator verde ” Schlager” de 15-20cm

15,20 lei20,00 lei (-24%)

În stoc

Ienupar târâtor verde  ( Juniperus conferta ”Schlager”) de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cel mai popular soi de ienupar fiind folosit mult în amenajarile de spații verzi. Acesta are culoarea verde deschis și se întinde deasupra pământului până la 2 metri în diametru, fără a se înălța mai mult de jumătate de metru. Distanța minimă de plantare este de 150cm. Ienuparul târâtor verde iși păstrează culoarea verde și iarna.  Acesta are o creștere moderată in jur de 30 cm în lățime în fiecare an. De asemenea, un avantaj mare este că se poate planta pe orice tip de sol nefiind deloc o plantă pretentioasă.  Rezistă fără problema până la temperatura de – 30 grade.

 

Mod și timp pentru plantat. Ienuparul tarator verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul tarator verde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 99 Categorii: , ,

Ienuparul târâtor verde ( Juniperus conferta ”Schlager”) este unul dintre cel mai popular soi de ienupari fiind folosit mult in amenajarile de spatii verzi.

Crestere: Ienuparul târâtor verde creste in jur de 30 cm in latime in fiecare an, ajungand la diametrul de 2 metri. In inaltime ajunge pana la maxim jumatate de metru. Distanța minimă de plantare este de 150cm. Prefera locurile insorite, dar se poate planta fara problema si la umbra.

Ingrasaminte si ingrijire. In mod normal fie ca vorbim de plantarea in pamant sau in ghiveci, Ienuparul târâtor verde nu este o planta pretentioasa. Se poate planta in orice sol cu rata de prindere spre 100% daca este udata in primele 2-3 saptamani de 2 ori pe saptamana. Dar daca totusi doriti sa folositi anumite ingrasiminte, trebuie sa siti ca acestea sunt de 2 feluri: lente ( sub forma de bilute) sau rapide ( solubile in apa). Noi va recomandam sa le folositi pe cele solubile in apa, ce au cantitati mari de N( sodiu), P( fosfor) si K ( Potasiu). Un ingrasamant bun ar fi: Bionat.

 

Mod si timp pentru plantat: Ienuparul târâtor verde se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Acest soi nu prea se foloseste pentru formarea de garduri vii.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Ienuparul târâtor Schlager se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung plantele la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

10-15cm

Înălțime la maturitate

0,5-1 m

Lățime la maturitate

2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Ienupar tarator verde ” Schlager” de 15-20cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal