Ienupar târâtor auriu ”Golden Carpet” la ghiveci mare

34,50 lei42,00 lei (-18%)

Stoc epuizat

Ienupar târâtor auriu ”Golden Carpet” la ghiveci C3. Acesta este unul dintre cel mai popular soi de ienupar fiind folosit mult în amenajarile de spații verzi. Acesta are culoarea aurie și se întinde deasupra pământului până la 2 metri în diametru, fără a se înalta mai mult de jumatăte de metru. Astfel acesta are o creștere moderată, în jur de 30 cm în lățime în fiecare an. De asemenea, un avantaj mare este că se poate planta pe orice tip de sol nefiind deloc o plantă pretențioasă.  Rezista fără problemă până la temperatura de – 30 grade.

 

Mod și timp pentru plantat. Ienuparul auriu Golden Carpet  nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul auriu Golden Carpet se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Auriu

Dimensiune la livrare

25-30cm

Înălțime la maturitate

1,4-1,5 m

Lățime la maturitate

2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Ienupar târâtor auriu ”Golden Carpet” la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal