Ienupar tarator albastru-argintiu de 15cm

18,20 lei21,00 lei (-13%)

În stoc

Ienuparul tarator albastru-argintiu ( Juniperus squamata ‘Hunnetorp’) la ghiveci P9. Acesta este un arbust de talie mică care atinge la maturitate se va forma o movilă de până la maxim 1 m înaltime și până la 1.2 m lățime și poate forma gard viu dacă este plantat la 50cm. Are ramuri rigide ce poartă frunze în formă de solzi cu vârful ascuțit care sunt foarte țepoase. Acest soi de ienupăr se diferențiază prin culoarea frunzelor albastră- argintie care persistă pe tot parcursul anului.

 

Mod și timp pentru plantat. Ienuparul tarator albastru-argintiu nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul tarator albastru-argintiu se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 101 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Albastru-argintiu

Dimensiune la livrare

15-20cm

Distanță de plantare pe rând

0,5-0,6 m

Înălțime la maturitate

1 m

Lățime la maturitate

1-1,2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Ienupar tarator albastru-argintiu de 15cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal